Kindcentra krijgen verkeerscertificaat

MEIERIJSTAD – Zeven kindercentra in Meierijstad hebben woensdag het verkeerscertificaat ‘Groen Licht’ gekregen uit handen van wethouder Harry van Rooijen. Zij ontvingen dit certificaat omdat ze op meerdere manieren hebben laten zien dat zij zich structureel inzetten voor verkeersonderwijs en verkeersveiligheid van jonge kinderen en daar ook de ouders bij betrekken.

Dit jaar gaat het om de kinderopvangcentra De Plu de Kikker en de Zonnestraal in Schijndel; De Plu de Vlinder in Zijtaart en Villa Vrolijk in Veghel. Bij de peuterspeelzalen worden SPV Nijntje Pluis en Timpe Tampe, beiden in Veghel, beloond.

Kinderdagverblijf HaGu ’t Leeuwtje in Veghel spant de kroon. Zij hebben vanuit het eerder verworven certificaat nu het excellent-label verdiend. Dit wordt straks zichtbaar gemaakt door een plaquette op de gevel van het pand.

You may also like...

%d bloggers liken dit: