Joachim & Anna in Veghel viert carnaval

KUUSSEGAT/VEGHEL – Als Prins Jess D’n Urste van Kuussegat met zijn gevolg ergens binnen komt dan kun je er donder op zeggen dat de sfeer nog hoger oploopt dat die al is. Dat ondervonden donderdagavond ook de bewoners van Joachim & Anna in Veghel. Nadat de Moesmulders de recreatieruimte van het Veghelse zorgcentrum al hadden warm gespeeld kwam Prins Jess met zijn grote aanhang het carnavalsfeest nog eens luister bijzetten. Dit tot veel plezier van de bewoners en hun familieleden. Nadat de Prins van Kuussegat welkom was geheten reikte Peter den Urste, de eigen Prins van Joachim & Anna, onderscheidingen uit aan Prins Jess en zijn adjudant Rudy en Harry. Uiteraard hing ook Prins Jess diverse onderscheidingen om bij zowel Prins Peter als enkele bewoners van het zorgcentrum. De dansmariekes showden hun dans voor de oudjes en een aantal goed ter been zijnde senioren deed volop mee in de polonaise waarin Jess het voortouw nam (zie foto).

You may also like...

%d bloggers liken dit: