Info-avond Walking Football Meierijstad

Walking Football

SCHIJNDEL – De werkgroep Walking Football Meierijstad (Mink Versluis, Ton Zandbergen en Wim Vermeulen) houdt een open informatie- en inschrijfavond op maandag 5 maart om 19.30 uur in de kantine van v.v. Avanti’31 aan de Avantilaan in Schijndel. Op deze avond wordt informatie gegeven over het nieuwe sociale sportproject Walking Football Meierijstad. Onder de aanwezigen zijn onder andere een afvaardiging van gemeente Meierijstad, hoofd Opleiding PSV OldStars Harm Oppers, TOPfysiotherapie, coaches en team PLUSplusTeam, bestuur Avanti’31 en sponsors.

Walking Football
In 2013 kwam “Walking Football” overgewaaid vanuit Engeland en werd toen door de grote clubs in Nederland geïntroduceerd. Ook PSV ging er mee van start onder de naam “Old Stars”. Langzaam rolt deze bewegingssport zich nu ook in Brabant uit. Niet alleen mannen maar ook vrouwen vanaf 60 jaar kunnen hieraan meedoen. Het seizoen loopt vanaf april t/m eind oktober. Op donderdagochtend 22 maart wordt er op de velden van Avant’31 officieel afgetrapt door wethouder mevrouw Coby van der Pas.

Meer info is te vinden op de site van Walking Football Meierijstad.

You may also like...

%d bloggers liken dit: