Help! Ik ga bouwen . . .

SCHIJNDEL – Zelf een huis bouwen. Dat is de droom van veel mensen. Maar waar begin je. Woonservice Wijbosch in Schijndel organiseert dinsdag 20 februari om 09.30 uur een bijeenkomst met als thema : Help, ik ga bouwen.

Iedereen kent verhalen de bouw van een huis. Of uit verhalen van anderen of uit eigen ervaring. Het zijn vaak trieste, sterke maar ook humoristische verhalen. Tenminste achteraf. Er zijn talloze voorbeelden van foute, domme en rare praktijken.

Tijdens deze bijeenkomst, die wordt gehouden op het adres Eerdsebaan 1 in Schijndel, neemt Wim de mensen mee naar het soms lachwekkende proces van het bouwen van een huis, vanaf het eerste idee tot de verhuizing. Hij heeft de ervaringen in een boek samengebracht om daar andere mensen mee te helpen en tips te geven om slechte ervaring te voorkomen.

You may also like...

%d bloggers liken dit: