Haring Happen bij Open Coffee Het Groene Woud

Netwerkbijeenkomst 14 februari 2018: Haring happen  Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen. De gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk te vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kan men kennismaken met elkaar en zich laten inspireren door elkaar, maar ook door de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

De vaste netwerkdag (tweede woensdag van de maand) valt op woensdag 14 februari: de dag na carnaval. Het is vaste traditie om dan tijdens de bijeenkomst haring te happen. De bijeenkomst wordt daarom voor deze gelegenheid verschoven van de ochtend naar de middag: van 16.00 tot 18.00 uur. Onder het genot van een kopje koffie of borrel is er gelegenheid om te netwerken en als je wilt, tussendoor een harinkje te happen. Locatie: Eetcafé De Oude Ketting, Bosscheweg 74 te Boxtel.

Aanmelden is niet nodig, maar zou de organisatie wel op prijs stellen, zodat er voldoende haring kan worden ingekocht. Er zijn geen kosten aan verbonden: je betaalt alleen je eigen consumpties en de haring.

Kijk voor meer informatie op LinkedIn: OpenCoffee Het Groene Woud, Twitter: @OpenCoffeeGroen en Facebook: Open Coffee ‘t Groene Woud.

Omroep Meierij is dit jaar het adoptie-bedrijf van Open Coffee Het Groene Woud.

You may also like...

%d bloggers liken dit: