Gulle gift voor aanschaf piano

 SCHIJNDEL – Waar een ‘zoekertje’ in het Brabants Dagblad al niet toe kan leiden. Dat ondervonden medewerkers van Welzijn St. Barbara in Schijndel onlangs. Zij waren al een tijd op zoek naar een nieuwe piano voor in Hoflaan, de glazen verbindingsgang tussen de twee woonvleugels. Op het ‘zoekertje’ in het BD reageerde André Witlox, die voorzitter is van ‘de Stichting tot steun voor de zorg aan ouderen in ’s-Hertogenbosch e.o.’. Zijn stichting schonk een bedrag van € 4.450 voor de aanschaf van de piano. Na aankoop van de piano deed de Tilburgse leverancier Bol en Grosveld in Tilburg er nog een schepje bovenop door het krukje, speciale wieltjes, het stemmen van de piano en de levering voor hun rekening te nemen.

Blije gezichten daar bij St. Barbara in Schijndel, temeer omdat één van de zusters weer regelmatig piano kan spelen voor haar mede bewoonsters. Inmiddels stelt men bij St. Barbara een groepje van mensen samen die af en toe willen komen spelen voor de bewoners. Wellicht zijn er in deze omgeving nog meer pianisten die zo af en toe willen komen spelen. Stuur dan een e-mail naar: team.welzijnstbarbara@laverhof.nl of bel: 073 – 544 33 00.

You may also like...

%d bloggers liken dit: