Goede Doelen Week Veghel 2018 in de startblokken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 VEGHEL – De organisatie van de Goede Doelen Week in Veghel  staat weer in de startblokken. Van 9 t/m 14 april 2018  gaan de collectanten weer op stap om geld in te zamelen voor 18 fondsen. De Goede Doelen Week Veghel werkt met veel collectanten, die samen in alle straten van Veghel komen. Medio maart gaan de wijkhoofden hun collectanten informeren over de komende collecteperiode. Onlangs zijn de collectebussen aangepast, dit ziet er veel professioneler uit. Aan de bovenzijde is de inwerp-opening verstevigd. De Goede Doelen Week Veghel is heel blij met de diverse organisaties/personen, die zowel in natura als giften sponsoren. Met deze steun is het in 2017 gelukt om 100% van de binnengekomen gelden over te dragen aan de fondsen. De organisatie hoopt ook dit jaar weer te realiseren en ook dit jaar de volledige collecteopbrengst aan de fondsen over te kunnen maken. Over de 18 fondsen en deze Veghelse collecte kunt u alles nalezen op de website www.goededoelenweekveghel.nl en volgen via www.facebook.com/gdwveghel/
Wilt u helpen als vrijwilliger? Meld u dan s.v.p. aan bij collecte@goededoelenweekveghel.nl

You may also like...

%d bloggers liken dit: