Gemeente Meierijstad dankt vrijwilligers uit Veghel 

MEIERIJSTAD – Meierijstad is een gemeente met honderden verenigingen, clubs en organisaties die floreren dankzij de inzet van ontelbare, betrokken vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar voor onze samenleving. Zonder hun inzet zou er veel minder tot stand komen.  Net als in de afgelopen jaren dankt de gemeente Meierijstad dit jaar weer graag haar vrijwilligers. Dankzij hun inzet worden er immers vele mooie dingen gerealiseerd binnen onze gemeentegrenzen. Op 4 maart a.s. willen wij graag de vrijwilligers uit Veghel, Boerdonk, Erp, Mariaheide, Zijtaart en Eerde bedanken. Voor Schijndel en Sint-Oedenrode hebben deze vrijwilligers bedankdagen in december 2017 plaatsgevonden.

Gezien het succes van de afgelopen jaren bieden wij onze vrijwilligers van Veghel dit jaar voor het derde jaar op een rij een gratis bioscoopbezoek aan tijdens het Filmfestival voor vrijwilligers. Door het gevarieerde programma hopen we veel mensen een plezier te kunnen doen. Vrijwilligers kunnen zich gratis voor een film aanmelden. Vrijwilligers uit Veghel die zich inzetten op wat voor manier dan ook binnen de gemeente Meierijstad (bijvoorbeeld bij een sportvereniging, in de zorg, bij evenementen) zijn van harte welkom!

Wanneer? Zondag 4 maart 2018 in de Blauwe Kei aan de Noordkade in Veghel

Welke films?

11:00 uur Earth: Een Onvergetelijke Dag

15:00 uur Het Leven is Vurrukkulluk  19:30 uur The Greatest Showman

Aanmelden Vrijwilligers kunnen zich (per persoon) vóór zondag 25 februari aanmelden via het aanmeldformulier op www.meierijstad.nl/vrijwilligersdag. Er zijn per film maximaal 650 kaarten beschikbaar (aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst). Meer informatie Op www.meierijstad.nl/vrijwilligersdag vindt u meer informatie. Heeft u vragen over de vrijwilligersdag. Neem dan contact op met  Angel Mendeszoon via telefoonnummer 14 0413 of via email  amendeszoon@meierijstad.nl.

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: