Geen volle bak maar volle Brak bij de Heikrikkels

HEIKRIKKELDURP/MARIAHEIDE – Ook bij de Heikrikkels staat het 55 Plusbal hoog op de seniorenkalender genoteerd. D’n Brak, het thuishonk van de Heikrikkels was vrijdagavond tot de laatste stoel bezet. De 55 Plussers werden onder andere getrakteerd op een spetterend optreden van Rob Ria Ronnie en de Zippers. Een band die de muziek uit de jaren ’50 en ’60 weer liet herleven. Helemaal herkenbaar voor alle oudere Heikrikkels. De carnavalsclub had ook een tonproater naar Mariaheide gehaald. Peerke de (school)mister liet zien en horen dat hij enkele weken geleden niet voor niets in de finale van het Kletstoernooi in Helmond stond. Gedurende zijn hele klets had Peerke de lachers op zijn hand. Ook voor het Prinselijk paar Mathijs en Daisy dat met de Raad van XI achter in de zaal aanwezig was, was het een schitterende avond. Het paar had het goed naar de zin en vertelde uit te zien naar de optochten in zowel het eigen Krikkeldurp als in de omgeving. Ook de beelden van dit 55 Plusbal volgen later.

You may also like...

%d bloggers liken dit: