Fight Cancer Night! zoekt nog één vrouwelijke ondernemer

 

 

 

 

 

 

 

MEIERIJSTAD – De Meierijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen strijden tegen kanker. In overleg met de ondernemers die deelnemen is gekozen voor Kika en Fight Cancer. Actiepagina’s zijn aangemaakt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen. De eerste donaties komen ook al binnen en de grens van € 1.000 is al gepasseerd! Het deelnemersveld bestaat nu uit 14 mannen en 1 vrouw. Niet alleen is dat een oneven aantal maar het zou voor de finale ook leuk zijn als we een partij met vrouwelijke ondernemers in de ring kunnen zien. Mocht iemand dus nog interesse hebben, meld je dan snel aan. Voorwaarden zijn feitelijk: een onderneemster én niet of nagenoeg géén ervaring met kickboksen.

Waarom gekozen voor Kickboksen?

De associatie met kickboksen is bewust gedaan. Niet alleen word je van de trainingen enorm fit maar leef je met je mede-ondernemers ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 18 augustus 2018 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan  tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek en entertainment. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker. De avond belooft een groot spektakel te worden. De ondernemers hebben net de eerste training(en) achter de rug. Ze zijn gestart op maandag 19 februari en krijgen de mogelijkheid om 3 keer per week te trainen bij Meliani Fight & Fitness in Veghel.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: