FaceBOEKactie bibliotheek Schijndel

FaceBOEKactie van de bibliotheek.

SCHIJNDEL – In de aanloop naar de komst van de pop-up bibliotheek in het centrum van Schijndel is de bibliotheek op Facebook een actie gestart. Vanaf donderdag 15 februari liggen er in het centrum van Schijndel 100 boeken verstopt. De bedoeling is om op een ludieke manier een foto te maken van het boek óf een selfie met het boek en deze op de Facebook pagina van de bibliotheek te plaatsen en te liken. Onder de reacties wordt voor volwassenen een abonnement verloot en een workshop handletteren. Kinderen maken kans op deelname aan een creatieve workshop.

De actie sluit op woensdag 28 februari waarna op vrijdag 2 maart de winnaars bekend worden gemaakt op de Facebook pagina van de bibliotheek.

You may also like...

%d bloggers liken dit: