Expositie Atelier Bijzonder Ontmoeten

 

 

 

 

 

 

 

VEGHEL – In het Pieter BrueghelHuis in Veghel is elke zaterdagochtend het Atelier Bijzonder Ontmoeten geopend. De deelnemers maken werkstukken in verschillende technieken. Van 24 februari tot en met 17 maart presenteren zij de resultaten van weer een jaar hard werken op een expositie in het Pieter BrueghelHuis, Middegaal 25 in Veghel. Deze expositie wordt op zaterdag 24 februari om 10.30 uur officieel geopend en is verder van maandag tot en met vrijdag toegankelijk van 10.00 tot 16.00 uur.

Atelier Bijzonder Ontmoeten is een atelier waar mensen met hun mantelzorger samen gezellig creatief bezig zijn. Dat ze een geheugenprobleem hebben, slechtziend zijn of wellicht een andere beperking hebben, maakt hier niets uit. In het Atelier Bijzonder Ontmoeten kunnen de deelnemers tekenen en schilderen, boetseren en enkele andere ruimtelijke technieken beoefenen. Als dat nodig is, bieden vrijwilligers de nodige hulp, zodat er altijd een werkstuk gemaakt wordt dat gezien mag worden.

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: