“Er zou in de wereld meer gepraat mogen worden”

VEGHEL – Elke derde donderdag van de maand staat in Bibliotheek Veghel het Nieuwscafé op het programma. Een uur lang wordt het nieuws besproken. Dit kan nieuws uit Veghel zijn, maar ook landelijk nieuws en nieuws uit het buitenland. Het nieuwscafé is er speciaal voor ouderen die graag op de hoogte willen blijven en het fijn vinden om met anderen in gesprek te gaan over het nieuws. De deelnemers zouden het fijn vinden wanneer méér mensen naar het Nieuwscafé zouden komen.. “Wat meer mannen erbij zou leuk zijn” oppert men.

Het eerstvolgende nieuwscafé wordt gehouden op donderdag 15 februari in Bibliotheek Veghel. Vanaf 10.15 uur staat de koffie klaar, aanvang: 10.30 uur. Om 11.30 uur is het afgelopen. Meedoen is gratis. Ook mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers zijn welkom. Wie hulp nodig heeft met vervoer en vanwege de kosten geen gebruik kan maken van een taxi, kan een beroep doen op de Hulpdienst Diakonie: 0413 – 35 22 32.

You may also like...

%d bloggers liken dit: