De Filmmeisjes genomineerd voor “Beste trouwfilm van het jaar”

De Filmmeisjes, Jasmijn Deelen en Kelly van Helvoort uit Schijndel

De genomineerde bruidsreportage

SCHIJNDEL – Kelly van Helvoort uit Schijndel is samen met haar compagnon Jasmijn Deelen genomineerd voor “Beste trouwfilm van het jaar”. Afgelopen maand zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2018. Kelly & Jasmijn dingen met hun bedrijf De Filmmeisjes mee voor de titel  ‘Beste trouwfilm van 2018’. Uit ruim 1.600 inzendingen koos de jury 80 foto’s en 5 films die meedingen naar de felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2018 die dit jaar voor de 14e keer op een rij wordt georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. In de filmcategorie zijn 5 films genomineerd. De genomineerde  bruidsreportage vindt je hier.

De Filmmeisjes
Tijdens hun studie zijn Kelly & Jasmijn begonnen met het maken van films. Online bekeken ze het aanbod van trouwfilmmakers dat er op de markt was. Ze vonden dat het tijd werd voor meer kwaliteit en een creatievere benadering van trouwfilms op de markt. Zo zijn ze begonnen en nu zo’n 1,5 jaar later zitten ze als twee jonge meiden van 24 jaar tussen de absolute top van Nederland. Ze vinden het een eer en erg spannend om tussen grote namen te staan, namen met jarenlange ervaring.

Doel Bruidsfoto & Film Award
De Bruidsfoto & Film Award heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en -filmmakers.
Tot 10 mei 2018 kan op De Filmmeisjes gestemd worden via www.bffa.nl/stemmen.

You may also like...

%d bloggers liken dit: