Dansen voor goede doel tijdens Open Podium Dans

VEGHEL – Het Open Podium Dans is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden en vindt dit jaar plaats op zondag 4 maart om 15.00 uur op het poppodium op de CHV Noordkade. Leerlingen van Phoenix Cultuur krijgen een podium om hun dans- en choreografietalent te laten zien. De opbrengst van de kaartverkoop gaat geheel naar Make-A-Wish Foundation.  Het initiatief Het Open Podium Dans is door Phoenix Cultuur in het leven geroepen in het kader van talentontwikkeling voor de discipline dans. Leerlingen maken een eigen dans en zorgen ook zelf voor kostuums, decor en grime. Dit jaar is het programma weer erg divers met dansen uit verschillende dansdisciplines. Naast enkele presentaties van de Nacht van de Noordkade worden ook de FestiDans choreografieën van dansdocenten Kai Tholen, Berdy Maertens, Elmira van Maris-Amirhanova en Yvonne den Dekker als try-out uitgevoerd. FestiDans zelf vindt op vrijdag 16 maart plaats in theater De Blauwe Kei op de CHV Noordkade.

Zoals elk jaar gaat de gehele opbrengst van de kaartverkoop naar het goede doel. Dit jaar is gekozen voor Make-A-Wish Foundation, die wensen vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Kaartjes voor Het Open Podium Dans zijn van maandag t/m vrijdag tussen 14:00 – 21:30 uur te koop bij de receptie op de CHV Noordkade in Veghel. Leerlingen van de dansafdeling van Phoenix Cultuur krijgen gratis toegang.

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: