Bloemenwijk op de bres voor nieuw wijkgebouw

SCHIJNDEL – Al geruime tijd wordt er gesproken over een nieuw wijkgebouw in de Schijndelse Bloemenwijk. Het college heeft onlangs besloten om toch nog een onderzoek te doen naar een nieuw wijkgebouw op de plek van de huidige Kajuit, terwijl uit eerder onderzoek is gebleken dat de voorkeur ligt bij een nieuw wijkgebouw op de plek van de oude Vossenberg.
Stichting Bloemenwijk en Stichting Wijkraad Bloemenwijk komen nu samen in actie voor de komst van een nieuw wijkgebouw in de Bloemenwijk op de Boschweg in Schijndel.

Dinsdag 27 februari is er in het bestuurscentrum in Sint Oedenrode een beeldvormende avond waarin wordt gesproken over het nieuwe wijkgebouw in de Bloemenwijk in Schijndel. De stichtingen gaan tijdens deze avond inspreken en doen door het uitdelen van een flyer een oproep aan alle bewoners van de Bloemenwijk om in grote getale naar de beeldvormende avond in het bestuurscentrum in Sint Oedenrode te komen om de mening van de Bloemenwijkers nadrukkelijk te laten horen.

You may also like...

%d bloggers liken dit: