Blauwe Kei zoekt boer

 

 

 

 

 

 

 

VEGHEL – Theater De Blauwe Kei is gevestigd op CHV Noordkade, de plek waar ooit de grootste mengvoederfabriek in Europa stond. Het boerenleven hoort bij Meierijstad, maar dus ook een beetje bij het nieuwe Veghelse theater. Helemaal bij de jeugdvoorstelling Fien & Teun op zondag 1 april. Daarom is het theater op zoek naar een boer uit de regio!

Met het bedenken van de publiciteitsactie ‘Blauwe Kei zoekt boer’ heeft De Blauwe Kei een echte mobiele kinderboerderij gewonnen van de productie van Fien & Teun, en dat willen ze uitgebreid vieren. Alle kinderen die naar de voorstelling Fien & Teun komen zijn uiteraard van harte welkom in deze kinderboerderij, maar het Veghelse theater wil de kinderen ook graag iets leren aangezien dat verweven zit in de voorstellingen van Fien & Teun.

Om alle vragen die de kinderen hebben over het boerenleven te kunnen beantwoorden is het theater op zoek naar een boer uit de regio. Hij of zij zal op zondag 1 april ook aanwezig zijn bij de kinderboerderij. Dus bent u of kent u een boer uit de gemeente Meijerijstad die heel graag vragen van kinderen over zijn of haar prachtige beroep wil beantwoorden en op zondag 1 april in Theater De Blauwe Kei (op de kinderboerderij) aanwezig kan zijn, geef u dan voor woensdag 14 maart op via info@blauwekei.nl ovv Blauwe Kei zoekt boer!

In de voorstelling van Fien & Teun kunnen kinderen alles leren over de boerderij en het boerenleven. CHV Noordkade sluit daar perfect op aan. De geschiedenis van de oude mengvoederfabriek is nog te zien in de oude silo’s op het terrein, de voederzakken en de oude machines. Ook museum Siemei geeft een aardig beeld van de (boeren)bedrijvigheid op deze plek.

De voorstelling Fien & Teun feest op de boerderij is op zondag 1 april te zien. Kaarten kosten € 16 (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

You may also like...

%d bloggers liken dit: