Bibliotheek “strikt” bezoekers markt en verstopt cadeautjes

SCHIJNDEL – De Schijndelse bibliotheek verhuist. Om hieraan bekendheid te geven wordt deze week een actie gehouden. Bezoekers van de markt werden vandaag “gestrikt” en kregen een flyer aangereikt met de gegevens en openingstijden van de nieuwe bibliotheek. Als cadeautje aan de inwoners werden maar liefst 100 boeken verstopt in het centrum. Van de vinder wordt verwacht dat hij of zij een selfie met het boek maakt en op Facebook plaatst. Deze FaceBOEKactie sluit op woensdag 28 februari en vrijdag 2 maart worden de winnaars bekend gemaakt op de Facebook pagina van de bibliotheek. Omroep Meierij ging de markt op en vroeg bezoekers hun mening over de nieuwe locatie en een reactie over de gevonden boeken.

You may also like...

%d bloggers liken dit: