Al 2000 kaarten verkocht voor Buffelrun 2018

 

BOERDONK – Er is een run op de tickets voor de Buffelrun 2018 in Boerdonk. Nadat de kaartverkoop maandag 19 februari om 18.00 uur van start ging werden de website www.buffelrun.nl en de Facebookpagina overstelpt met aanvragen. Ruim twaalf uur na openstelling zijn al ruim 2000  kaartjes besteld. Volgens bestuurslid Antoon Donkers van de stichting Door en Voor Boerdonk is er tijdens de tweedaagse Buffelrun op 18 en 19 augustus plaats voor in totaal 4000 deelnemers. Op zaterdag is het de beurt aan gezinnen met jonge kinderen en zondags de jeugd en volwassenen. De Buffelrun wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden. Aan de eerste editie in 2015 deden volgens Donkers 750 deelnemers mee. In 2017 waren er dat al 2500. Hij verwacht dat de Buffelrun 2018 binnenkort is uitverkocht.

De Buffelrun is een hindernisparcours van 6 of 12 kilometer. De deelnemers wacht om de 500 meter een nieuwe uitdaging om te overwinnen, variërend van het kruipen door modder, springen in het water of klimmen over een muur. Het is overigens geen wedstrijd. Alleen of samen met familie of vrienden de hindernissen overwinnen is de doelstelling van elke deelnemer.

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: