5 Teams uit Meierijstad bij BD Dorpenkwis 2018

VEGHEL – 43 teams doen op zondag 25 februari in de Koekbouw in Veghel mee aan de BD Dorpenkwis. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van de eerste editie die in 2017 werd gehouden; in De Pas in Heesch deden toen 22 ploegen mee. Van de 43 teams komen er 5 uit de gemeente Meierijstad. Dit zijn: Witte M’ok uit Boerdonk-Keldonk-Erp, Tis Rolluk Let uit Sint-Oedenrode, MOMfest uit Mariaheide, Skeit ‘r is mé af uit Schijndel en Veghels Import, de winnaar van de Veghelse Kwis 2017.

De 43 deelnemende teams hebben gemiddeld 21 leden; 5 spelers in Veghel en 16 spelers die in het eigen dorp de thuisblijversopdrachten moeten doen. Rond de 900 mensen zullen die dag dus actief in de weer zijn om de prestigieuze titel te veroveren, exclusief alle hulplijnen die ongetwijfeld zullen worden aangeboord.

You may also like...

%d bloggers liken dit: