21 nieuwe acts voor Paaspop

Paaspop 2018 – The Wombats

SCHIJNDEL – Ondanks 155 reeds aangekondigde acts (waaronder Anne-Marie, Bastille, BLØF, Broederliefde, De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Fatboy Slim, Guus Meeuwis, Iggy Pop, Kensington, Lil’ Kleine LIVE, Maan, Nothing But Thieves, Rico & Sticks, Ronnie Flex & Deuxperience, Roxeanne Hazes, The Bloody Beetroots Live, Triggerfinger en Vengaboys) is het programma voor Paaspop op vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april op terrein De Molenheide in Schijndel, nog immer niet compleet.

Vandaag zijn ook Bizkit Park, The Boy Next Door, BZB, Charlie and the Lesbians, CHIMP, Christof van der Ven, Da Tweekaz, De Likt, EUT, Feed Me, The Hazzah, Josylvio, Korfbal, LOCKAR, Maurice van Hoek, Mitch Rivers, Naaz, NK Stagediven-five years after, St Jimmy’s, Stuk TV & Friends en The Wombats bevestigd. Komende maand wordt de rest van het programma aangekondigd.

The Wombats
Ze waren zo enthousiast om weer op Paaspop te kunnen spelen (eerder in 2012) dat ze het vorige week alvast zèlf onthulden tijdens hun live-set op Radio 3FM. Ja dus: de indie pop rockers (vooruit, met vleugjes post punk/wave) The Wombats uit Liverpool -bekend van hun hits ‘Let’s Dance To Joy Division’ ‘Tokyo’ en ‘Techno Fan’ èn met een gloednieuw album op zak- komen de boel weer op stelten zetten in Schijndel. Voor wie het zich afvraagt: een wombat (Vombatus Ursinus) is dus een schattig buideldier dat er uitziet als een kruising tussen een beer en een das.

You may also like...

%d bloggers liken dit: