Zaterdag uitslag Veghelse Quiz

VEGHEL – Zaterdag 20 januari maakt Natasja de Groot namens de organisatie van de Veghelse Quiz bekend welk team uit handen van wethouder Eric van den Bogaard de Wisseltrofee in ontvangst mag nemen. Dit feestelijke gebeuren vindt plaats bij de cafés Fellows & Friends en ’t Hart op de Markt. “Het kan niet missen, want daar komt een tent te staan”, aldus Natasja. De inloop begint rond 20.30 uur waarna het programma om 21.00 uur van start gaat. Aan deze editie van de Veghelse Quiz 2017 deden maar liefst 131 teams mee. Met een gemiddeld aantal van 15 teamleden komt het totaal aantal deelnemers volgens De Groot op ruim 2000 deelnemers. Over dit aantal is de organisatie erg tevreden. De band RUM (Roept U Maar) uit Heeswijk-Dinther zorgt zaterdag voor de muzikale omlijsting bij de prijsuitreiking.

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: