Wien bleibt Wien met Veghelse sopraan Wilma Bierens in de Blauwe Kei

Liefhebbers van operettemuziek moeten vrijdag 19 januari zeker naar de Blauwe Kei in Veghel komen. In de nieuwe grote theaterzaal staat daar namelijk Wien bleibt Wien op het programma. Een klassieke muziekvoorstelling waarin de Veghelse sopraan Wilma Bierens liederen van onder andere Strauss en Léhar vertolkt. Wien bleibt Wien bestaat uit hoogtepunten van de onbetwiste grootmeesters van de Weense operette. Dit geheel vernieuwde programma wordt vertolkt door het Habsburgs Strauss Orkest, de ‘ongekroonde koningin van de Nederlandse operette’ sopraan Wilma Bierens en bariton Sef Thissen. Het gouden repertoire van onder andere Strauss en Lehár is rijkelijk vertegenwoordigd en dansers van het Charkov Staats Ballet omlijsten de muziek met dans. Het thema Gold und Silber, doelende op de twee belangrijkste operetteperiodes, wordt door prachtige belichting en decor visueel gemaakt. De muzikale leiding is in handen van maestro Jeroen Weierink. Voor deze muzikale voorstelling zijn nog kaartjes te koop. Zie: www.blauwekei.nl Meer informatie over Wilma Bierens is te vinden op haar eigen website: www.wilmabierens.nl

You may also like...

%d bloggers liken dit: