Voorverkoop Concert Carnavalesk Schijndel begonnen

De Schijndelse harmonie en drumfanfare brengen opnieuw een Concert Carnavalesk. Op het programma staan gastzangers Peter Hellings en Felix Kooijmans, special guests, het onderdeel Maestro, een battle en veel muzikale hoogstandjes en volop entertainment. Het evenement is op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari in de spiegeltent op de Markt in Schijndel.

Alle leden van Koninklijke Harmonie St. Cecilia doen mee: niet alleen de harmonie en drumfanfare, maar ook de slagwerkgroep en het opleidingsorkest.

Peter Hellings en Felix Kooijmans, entertainers van Schijndelse bodem, zijn de hoofdgasten van het Concert Carnavalesk. Daarnaast brengt Peer Wouters weer twee speciaal voor het concert geschreven nummers ten gehore en worden ‘carnavalshits van toen’ gespeeld, mét de originele zangers.

Ook wordt het populaire televisieprogramma Maestro nagespeeld met prominente Schijndelaren als inval-dirigent. Verder gaan drumfanfare en harmonie weer een muzikale battle met elkaar aan, waarbij ook het publiek een rol mag spelen. De muziek varieert van carnavalsdeuntjes tot beroemde marsen, Brabantse en Amsterdamse hits en klassiekers als Der Alte Dessauer. In totaal doen zo’n 150 artiesten mee aan het Concert Carnavalesk en worden (fragmenten uit) bijna tachtig verschillende muzieknummers gespeeld en gezongen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Tabaktief Van Roessel aan de Hoofdstraat en via www.st-cecilia-schijndel.nl.

You may also like...

%d bloggers liken dit: