Voor € 10 naar theatervoorstellingen in De Blauwe Kei

Ruim 50 theaters in Nederland, waaronder Theater De Blauwe Kei, presenteren van vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari het Nationaal Theaterweekend. Dit betekent dat iedereen dat weekend voor € 10 een theatervoorstelling kan bezoeken. In De Blauwe Kei zijn dat weekend vier voorstellingen te zien.

Op vrijdag 26 januari biedt The best of Britain een muziekspektakel met de allergrootste hits van Engelse bodem. Van The Beatles tot Coldplay en alles daar tussenin passeert de revue. Vocalisten Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zorgen samen met vijf topmuzikanten, waaronder multi-artiest Hubert Heeringa, een avondvullende show vol nostalgie en wereldhits. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. De artiesten op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs. Bovendien kunt u deze avond genieten van de Nacht van de Noordkade, dat op het CHV terrein georganiseerd wordt.

Op zaterdag 27 januari komt trendwatcher, topspreker en futurist Richard van Hooijdonk naar Veghel. In Welcome to the future neemt hij het publiek mee op een spannende ontdekkingsreis door de toekomst. Want welke toekomst brengt technologie ons? Rijden we straks allemaal in zelfrijdende auto’s? Printen we alles wat we nodig hebben met een 3D printer? Gaan we naar Mars? En hoe ziet het leven er straks uit met zon- en windenergie? Wonen en werken we straks samen met robots? Tijdens deze inspirerende en wervelende theatershow neemt Van Hooijdonk u mee naar de toekomst.

Kaarten voor de voorstellingen van The best of Britain of Richard van Hooijdonk zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: