Verdachten keienongeval Schijndel voorgeleid in Breda

SCHIJNDEL – De drie jongens uit Schijndel die worden verdacht van het keienongeval op de Structuurweg worden maandag voorgeleid voor de rechter-commissaris van de rechtbank Zeeland/Westbrabant.

Schijndel behoort tot het arrondissement Oost-Brabant. Omdat er een connectie is tussen één van de betrokkenen en een medewerker van de rechtbank in Den Bosch is de zaak verplaatst naar Breda. Dat is gebruikelijk als er connecties zijn. Een woordvoerster van de rechtbank kon niet zeggen of één van betrokkenen een verdachte is of het slachtoffer.

De politie heeft vrijdag en zaterdag drie verdachten aangehouden in het onderzoek naar het tragische ongeluk op de Schijndelse Structuurweg in juni vorig jaar.e verdachten komen allemaal uit Schijndel en zijn 17 en 19 jaar oud.

Het ongeluk gebeurde in de nacht van 23 op 24 juni op de Structuurweg in Schijndel. Het slachtoffer reed toen rond 3.45 uur over een kei die op deze weg lag, kreeg een klapband en botste vervolgens tegen een boom. Tynni raakte zwaargewond. Ze liep een incomplete dwarslaesie op en het is nog maar de vraag of ze ooit weer zelfstandig kan lopen.

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: