Verdachten keienongeluk twee weken langer vast

SCHIJNDEL – De verdachten van het keienongeluk in Schijndel blijven voorlopig 14 dagen vast zitten. Dat heeft de rechtercommissaris maandag besloten. Ze worden aangeklaagd voor poging tot moord.

De drie jongens uit Schijndel die worden verdacht van het keienongeval op de Structuurweg werden voorgeleid voor de rechter-commissaris van de rechtbank Zeeland/Westbrabant.

Schijndel behoort tot het arrondissement Oost-Brabant. Omdat er een connectie is tussen één van de betrokkenen en een medewerker van de rechtbank in Den Bosch is de zaak verplaatst naar Breda. Dat is gebruikelijk als er connecties zijn. Een woordvoerster van de rechtbank kon niet zeggen of één van betrokkenen een verdachte is of het slachtoffer.

De politie heeft vrijdag en zaterdag drie verdachten aangehouden in het onderzoek naar het tragische ongeluk op de Schijndelse Structuurweg in juni vorig jaar.e verdachten komen allemaal uit Schijndel en zijn 17 en 19 jaar oud.

You may also like...

%d bloggers liken dit: