Tweede verdachte in Schijndelse Keienzaak

SCHIJNDEL – De politie heeft zaterdag 27 januari een tweede verdachte aangehouden in het onderzoek naar het tragisch ongeluk veroorzaakt door een kei op de weg in Schijndel. De eerste verdachte die vrijdag werd aangehouden zit nog steeds vast. De tweede verdachte is een 19-jarige inwoner van Schijndel. Hij is bevriend met de 17-jarige Schijndelnaar die vrijdag werd aangehouden. Beiden worden verdacht van poging doodslag door het opzettelijk neerleggen van een kei op de Structuurweg in Schijndel in de nacht van 23 op 24 juni, waardoor een ernstige aanrijding ontstond. Hierbij raakte de Schijndelse Tynni Habraken zwaar gewond. Volgens de politie is stevig geïnvesteerd op het onderzoek naar het gevonden DNA, met als resultaat dat er bruikbare DNA-sporen naar voren kwamen en er een match kwam met de eerste aangehouden. Het tweetal zit vast voor verhoor.

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: