Tonpraotweekend Dunne Klets in Eerde

EERDE – Het 15de Dunne Klets Weekend van de Veghelse Tonpraoters Akkademie wordt vrijdagavond 26, zaterdagavond 27 en zondagmiddag 28 januari 2018 gehouden in De Brink, St Antoniusplein 7 in d’Eerd. De tonpraoters van Dunne Klets brengen een afwisselend programma met buuts, waarin woordspelingen en grappige typetjes de revue passeren. Het driedaags Kletsevenement is volgens Annelies Stroeken beslist geen wedstrijd. Bij de Dunne Klets ontstaat een unieke samenwerking tussen de deelnemers. “Die komen vanaf september al bij elkaar om samen aan hun buuts te werken zodat een zo hoog mogelijk gehalte ontstaat”, aldus Annelies. De komende weken wordt het nog schrappen en aanscherpen. De zeven tonpraoters die alle dagen bij De Brink in de ton gaan staan zijn: Henk van Beljouw (Veghel), Albert van den Broek (Uden), Patrick van den Elzen (Zijtaart), vader en zoon Vincent Maas en Willem Maas (Mariaheide), Jeanine van den Oetelaar (Schijndel) en Erik van de Ven (Eerde). De muzikale omlijsting tijdens het Dunne Klets Weekend wordt op vrijdag verzorgd door Dès Mooi, op zaterdag door Hoempamatata en zondags komen de Krikkelblaozers. De kletsavonden beginnen vrijdag en zaterdag om 20.00 uur en zondagmiddag om 14.00 uur. Volgens Annelies Stroeken belooft het een supergave editie te worden. Wie nog geen kaartjes heeft kan hiervoor terecht bij het UITpunt inVeghel en gemeenschapshuis De Brink in Eerde. Ze kosten 5 euro.

You may also like...

%d bloggers liken dit: