Toneelgroep Soufflé speelt “Een koekje van eigen deeg”

VEGHEL -Toneelgroep Soufflé is al vanaf september aan het repeteren voor het blijspel “Een koekje van eigen deeg”. Het stuk is geschreven door Maurits Keyzer en wordt geregisseerd door Hanneke van der Linden. “Een koekje van eigen deeg” speelt zich af in een echte koekjesfabriek! Dit gegeven en een directeur die regeert met ijzeren vuist, geeft aanleiding tot conflicten. Als er dan ook nog een ontslagronde volgt zijn de rapen helemaal gaar. Het stuk vraagt dit jaar extra aandacht voor de decorbouwers. Het speelt zich namelijk af op twee verschillende plaatsen die beide op het podium zichtbaar zijn.

Benieuwd hoe dit alles er uit zal zien en hoe deze conflicten ontstaan en daarna worden opgelost, ga dan kijken. Voor meer informatie over Toneelgroep Soufflé en het reserveren van kaarten voor dit humoristische stuk gaat u naar www.souffle.nl. “Een koekje van eigen deeg” wordt gespeeld op 22, 23 en 24 maart 2018 op de CHV Noordkade.

Toneelgroep Soufflé

You may also like...

%d bloggers liken dit: