Team Veghels Import wint Veghelse Quiz 2017

VEGHEL – In een volle tent op de Markt maakte Natasja de Groot van Bibliotheek Veghel de uitslag bekend van de Veghelse Quiz 2017. Met 536 punten ging de 1e prijs naar het team Veghels Import. De winnaars hadden 46 punten méér gescoord dan de nummer 2: 4th Floor and Friends. Team HappyFamilyPeople eindigde met slechts 1 punt minder op de 3e plaats. Wethouder Eric van den Bogaard van de gemeente Meierijstad reikte de wisseltrofee uit aan Veghels Import. De laatste plaats kwam op naam van Professor Koosje en Co met 165 punten. Aan de Veghelse Quiz 2017 deden 130 teams mee en dat waren er volgens Natasja de Groot weer méér dan in 2016. “In totaal hebben we het dan toch over ruim 2000 deelnemers”. Zij voegde er aan toe dat de Veghelse Quiz 2018 op vrijdag 14 december wordt gehouden. Het 1e lustrum. Zondag volgen de beelden op deze website.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: