Stormschade alom in Meierijstad

MEIERIJSTAD – De storm die donderdag over Nederland raasde heeft veel schade aangericht. In heel Nederland bedroeg die schade zo’n vijftig miljoen euro. De storm eiste in het land ook twee dodelijke slachtoffers. Donderdagmorgen vlogen er vanaf Schiphol geen vliegtuigen. De NS legde het treinverkeer grotendeels stil omdat het te gevaarlijk op het spoornet was door onder meer omgewaaide bomen. De avondspits ondervond veel hinder omdat wegen dichtslibden met automobilisten die gestrande familieleden ophaalden.

In Meierijstad was ook veel schade. Overal knakten bomen en waaiden dakpannen en zelfs complete daken van gebouwen.Sommige wegen moesten worden afgesloten als gevolg van omgevallen bomen. In Veghel blokkeerde een omgewaaide vrachtauto de A50 nabij de afslag Eerde. In de Mr. Van Coothstraat kwam een omgewaaide boom op een auto terecht.

You may also like...

%d bloggers liken dit: