Stilzittende burgemeester tijdens Nacht van de Noordkade

VEGHEL – Burgemeester Kees van Rooij van Meierijstad moest vrijdagavond enkele uren stilzitten tijdens de Nacht van de Noordkade. Tijdens dit culturele festival was hij het middelpunt van ‘Sterren op het Doek’  en werd hij door ervaren én jonge cursisten van Phoenix Cultuur vereeuwigd. De één deed dat door hem te schilderen of te tekenen, de ander door het gezicht van de burgemeester in klei te vormen. Enkele van hen wisten hem in eerste instantie al enigszins herkenbaar te portretteren. De werkstukken hoeven vrijdagavond echter nog niet af te zijn. Tot 23 februari hebben de kunstenaars de tijd voor de finishing touch. Dan zal de nieuwe burgemeester bepalen welk werkstuk hem het meeste aanspreekt.

You may also like...

%d bloggers liken dit: