Sterren op het doek tijdens Nacht van de Noordkade

VEGHEL – Tijdens de derde editie van de Nacht van de Noordkade op vrijdag 26 januari was burgemeester Kees van Rooij gast-ster in Sterren op het doek. De burgemeester van Meierijstad werd geportretteerd door ervaren en minder ervaren cursisten van Phoenix Cultuur.  De op deze avond gemaakte kunstwerken worden door de cursisten José van Helvoort, Henk van Oorschot, Jeanette Spierings, Anja van den Hoogenhof, Gerrit van Gorkum (Olland), Vera van Berkel, Kim Smits, Chrystal Bahram en Miriam Kanters de komende weken verder uitgewerkt.

Op vrijdag 23 februari worden ze aan de burgemeester gepresenteerd. Van Rooij krijgt dan de gelegenheid om een favoriet uit te kiezen. Deze avond is in de Malerij op de Noordkade begint om 19:00 uur en wordt opgeluisterd door live muziek en improvisatie en is gratis toegankelijk. Meer info op www.phoenixcultuur.nl

You may also like...

%d bloggers liken dit: