Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt Meierijstad

VEGHEL – Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, mevrouw Mona Keijzer, bracht op maandag 29 januari een werkbezoek aan gemeente Meierijstad. Eén onderdeel daarvan was een rondleiding op de Noordkade die werd verzorgd door Burgemeester Van Rooij, wethouder Goijaarts en de heer Van de Ven (de eigenaar van de Noordkade).

De staatsecretaris zegt over haar werkbezoek aan Meierijstad het volgende: “Het midden- en kleinbedrijf (MKB) is de motor van onze economie met werk voor 4 miljoen mensen (3,3 miljoen voltijdsbanen). De uitdagingen zijn voor elk midden- en kleinbedrijf anders. Maar of je nu een startup of een derde-generatie familiebedrijf bent: het is voor alle Nederlanders van belang dat we het MKB ondersteunen. En dat begint met kennismaken en luisteren naar hun verhalen. Ik maak daarom een rondgang langs deze bedrijven in alle Nederlandse provincies. Ik hoor graag van ondernemers waar ze tevreden over zijn, maar ook waar ze vinden dat het beter kan”.

You may also like...

%d bloggers liken dit: