Senia wil lees- en luisterclubs in Meierijstad

MEIERIJSTAD – De bibliotheken in Meierijstad en de organisatie Senia willen in Meierijstad een leesclub geschiedenis of een luisterclub klassieke muziek oprichten.

Op maandag 5 februari worden daar informatiebijeenkomsten voor gehouden. Voor de leesclub is dat van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek van Sint-Oedenrode –aan de Deken van Erpstraat 1- en voor de luisterclub is de bieb van Veghel –aan de Markt 1- van 14.00-16.00 uur geserveerd.

Senia brengt mensen met eenzelfde culturele interesse bij elkaar, in dit geval is dat een leesclub geschiedenis en een luisterclub klassieke muziek.  Het gaat om groepen van 6-8 personen, die zeven keer per jaar bij elkaar komen. Senia levert het studie-en dis cussiemateriaal aan de hand van zogenaamde lees- en luisterwijzers. Het is geen cursus maar een manier om met elkaar van gedachten te kunnen wisselen over een gekozen boek of een muziekstuk.

You may also like...

%d bloggers liken dit: