SamSam van ONS Welzijn. Voor wie hulp zoekt

VEGHEL – SamSam is de digitale marktplaats voor en door bewoners van onder andere Veghel. Het is een burenhulpservice op internet, waar iedereen in de buurt gratis zijn vraag en aanbod kan plaatsen. Je kunt diensten aanbieden en om burenhulp vragen in je eigen gemeente, dorp of wijk. Zo zoekt een visueel gehandicapte in Erp iemand die 1 keer in de veertien dagen wil helpen met het onderhoud van de tuin. Op de website www.ons-welzijn.nl staan de spelregels. Ook staat daar een link van de deelnemende gemeenten. Klik op de link van jouw gemeente om te zien wat mensen in jouw omgeving aanbieden of vragen. SamSam is er voor iedereen die burenhulp wenst of een eigen dienst wil aanbieden. Op SamSam mag je niks verkopen.

You may also like...

%d bloggers liken dit: