Pyjamaparty in Bibliotheek Veghel

VEGHEL – Ben jij tussen 2 en 6 jaar oud en hou je van mooie voorleesverhalen? Trek dan je mooiste pyjama aan, pak je knuffel en je sloffen en kom op woensdag 24 januari om 18.30 uur naar de pyamaparty in Bibliotheek Veghel. In het donker tussen de boeken kun je luisteren naar het Prentenboek van het Jaar ‘Ssst! De tijger slaapt’. Verder gaan we dansen, een spelletje spelen en trakteren we. Deelname is gratis. Even aanmelden bij de bibliotheek.  

Van 24 januari tot en met 3 februari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. In het hele land wordt dan extra aandacht besteed aan het belang van voorlezen. Doel van de campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Want voorlezen is leuk, gezellig en leerzaam. Voorlezen maakt van kleintjes grote lezers.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: