Prins Rik d’n Urste nieuwe Jeugdprins van Kuussegat

Rik van Uden is tijdens de Jeugdhofzitting op zaterdag 13 januari in een spectaculaire act onthuld als de nieuwe Jeugdprins 2018 van Jong Kuussegat. Samen met zijn Adjudanten Tygo & Timo en Hofnar Luke gaat hij er een supergave carnaval van maken! De 11-jarige Prins Rik d’n Urste komt uit een echte Kussegattersstal. Zijn vader Patrick zit bij de Raad van Elluf, zijn broer Stef was hofnar en speelt nu bij de Kuussebloazers én zijn zusje Jip zit bij de dansmariekes. Rik heeft er zin in. Hij hoopt de jeugdige Kuussegatters te zien bij de optochten en het Kindermatinee of het MegaKuussebal in sporthal de Bunders.

Jeugd Boerenbruidspaar

Dit jaar zijn Lotte van Grunsven en Niels van Heeswijk het Jeugd Boerenbruidspaar van 2018. Tijdens de Jeugdhofzitting op 13 januari zijn zij in de Koekbouw onthuld. Op dinsdag 13 februari worden ze ‘Vrienden voor het leven’. Zij vinden het erg leuk als jullie op hun feestje komen om dit samen met hun te vieren. De receptie is van 14.00 tot 16. 30 uur.

Verdienstelijk Veghelaar

Pamela Kalis werd zaterdag benoemd als ‘Verdienstelijk Veghelaar in de orde van Jong Kuussevel van 2018’ vanwege haar enorme inzet om de jeugd kennis te laten maken met al het mooie dat de natuur te bieden heeft. Pamela is bij enorm veel basisschoolkinderen bekend omdat ze al 22 jaar actief is bij de IVN. Al die jaren is ze werkzaam als schoolgids en momenteel ook als coördinator. Op zondag 21 januari zet Jeugdprins Rik haar in het zonnetje in Cafe Zaal de Stapperij. Hierbij is iedereen van harte welkom.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: