Prijzencheques De Skèndelse Kwis uitgereikt aan goede doelen

SCHIJNDEL – Alle goede doelen waren uitgenodigd om de prijzencheques van De Skèndelse Kwis in ontvangst te nemen.

Deze cheques zijn gewonnen door de teams die op 13 januari 2018 in de top 10 van prijswinnaars zijn beland tijdens de uitslagavond van De Skèndelse Kwis 2017. Ook het team dat de prijs heeft gewonnen voor de beste foto-opdracht reikte een mooie cheque uit. De grote winnaar dit jaar was het team ‘Skeit ‘r ’s mé af’. Dit team had de meeste punten van de 78 deelnemende teams aan de ‘kwis’ in 2017. Op 29 december 2018 is er weer een keiverse 7e editie van De Skèndelse Kwis, waarvoor tijdens Hartemèrt 2018 de inschrijving zal aanvangen. 

Alle winnaars van dit jaar van harte gefeliciteerd en alle goede doelen heel veel geluk toegewenst.

Meer foto’s staan op onze Facebookpagina. Like en deel!

You may also like...

%d bloggers liken dit: