PieterBrueghelHuis elke eerste zondag van de maand extra open

Het PieterBrueghelHuis aan het Middegaal 25 in Veghel organiseert activiteiten in de breedste zin van het woord, die bijdragen aan het geluk van onze bezoekers. De primaire doelgroep (kwetsbare burgers) kunnen zich in het PieterBrueghelHuis bezig houden met datgene wat zij het liefste doen: schilderen, tekenen, muziek maken, tuinieren, handwerken enzovoorts. Daardoor kunnen hun mantelzorgers de teugels even laten vieren en wat tijd voor zichzelf creëren. Voortaan is het PieterBrueghelHuis ook elke eerste zondag van de maand toegankelijk voor publiek. Te weten op 7 januari: met live accordeonmuziek, samen zingen, schikken met natuurlijke materialen. 4 Februari: thema carnaval met muziek en bloemschikken en op 4 maart: thema voorjaar met muziek en ‘schik met schikken’. De toegang is gratis.

You may also like...

%d bloggers liken dit: