Peuterdans in woonzorgcentrum Veghel

Phoenix Cultuur en Vis In het Water Theater beginnen cursus ‘peuterdans’ in woonzorgcentrum De Watersteeg in Veghel.

De peuterdans, voor jongens en meisjes van 2 t/m 4 jaar, wordt wekelijks verzorgd in de zaal naast het Grand Café waar bewoners mee kunnen kijken. Peuterdans wil jong en oud samenbrengen door middel van dans en muziek. Ouderen genieten van de bedrijvigheid van de kinderen en de kinderen zelf leren van de interactie met het enthousiasme van ‘het publiek’.

Fantasie is de belangrijkste factor bij de peuterdanslessen van Nicole Oerlemans. Elke les, begeleid met veelal instrumentale muziek en attributen, ontwikkelt zich tot een fantasierijk verhaal dat aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Een verhaal met een mix van dans en spel met een vleugje theater. In de lessen dansen de jongens en meisjes samen met een ouder, opa of oma.

Peuterdans vindt wekelijks plaats op donderdagochtend van 10.30 – 11.15 uur bij woonzorgcentrum de Watersteeg in Veghel en begint donderdag 18 januari. Aanmelden kan via de website: www.phoenixcultuur.nl.

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: