Paaspop schrapt optreden Boef na belediging vrouwen

Rapper Boef is niet welkom op Paaspop. Na Boefs controversiële en provocerende uitlatingen over vrouwen van afgelopen week heeft de organisatie het optreden  dat gepland stond voor Paaszondag 1 april 2018 is geannuleerd.

Boef kwam in opspraak toen hij in Eindhoven enkele vrouwen die hem een lift wilden geven omdat hij met een lekke band langs de weg stond, hoeren noemde. Naar aanleiding daarvan kondigden veel bezoekers van Paaspop aan dat zij hun kaartjes weg zouden gooien als Boef zou optreden.

Paaspop keurde de opmerkingen direct ten zeerste afkeurde af en noemt ze onfatsoenlijk. De rapper kreeg een internationale golf van kritiek over zich heen. Boef bood daarop vervolgens zijn excuses aan.

Boefs excuses werden meegenomen in de gesprekken die Paaspop voerde over het wel of niet laten doorgaan van de show. Donderdag is  de conclusie getrokken dat de show geannuleerd zal worden. Een conclusie waar een groot deel van het Paaspop-publiek achter staat, gezien de vele reacties die Paaspop ontvangen heeft.

De organisatie van Paaspop is van mening dat mensen naar het festival komen om drie dagen en nachten feest te vieren, vrienden te maken, te verbroederen en een zorgeloze tijd te hebben. Spanningen vanwege een controversiële show passen daar niet bij.

Paaspop deelt de mening van Boefs management dat hij nu komende tijd moet laten zien wie hij echt is. Voor Paaspop is deze periode echter te kort, aangezien het festival al over een kleine drie maanden plaatsvindt.

You may also like...

%d bloggers liken dit: