Openingstijden Burgerzaken in Schijndel tijdelijk gewijzigd

SCHIJNDEL – Vanaf maandag 5 februari tot en met woensdag 14 februari 13.30 uur gaan de balies van burgerzaken binnen ’t Spectrum verhuizen naar de Oranjezaal. Vanwege deze interne verhuizing is de afdeling burgerzaken in ’t Spectrum tijdens die periode gesloten. De receptiebalie blijft in ’t Spectrum geopend voor het afhalen van paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen en het maken van een afspraak (met uitzondering van maandag 12 en dinsdag 13 februari in verband met carnaval).
Inwoners kunnen voor een aanvraag van een document, geboorteaangifte, doorgeven van een verhuizing e.d. digitaal of telefonisch een afspraak maken bij het dienstverleningscentrum in Veghel of bij de nevenvestiging in Sint-Oedenrode waar ook het aangevraagde document een week later klaar ligt.

You may also like...

%d bloggers liken dit: