Onderonsje Boerdonk over de Erpse Krant

BOERDONK – In het maandelijkse Onderonsje in De Hazenpot in Boerdonk is in februari Jeroen Vissers te gast. Hij is hoofdredacteur van de Erpse Krant en komt er op maandag 5 februari van 10.00 tot 11.30 uur vertellen wat er allemaal bij komt kijken om iedere week 24 pagina’s te vullen met berichten en advertenties. De bijna 50-jarige geschiedenis van het goed gelezen huis-aan-huisblad van Erp, Keldonk en Boerdonk zal hij belichten en wie er bij de krant betrokken waren en zijn. De computer maakt het mogelijk om de krant sneller en mooier samen te stellen, maar diezelfde computer zorgt er ook voor, dat mensen steeds vaker kranten op het scherm lezen. Jeroen Vissers ziet deze ontwikkeling niet onmiddellijk als een bedreiging van het voortbestaan, maar als iets waar je in mee moet bewegen. Behalve redacteur van de Erpse Krant is Jeroen Vissers ook freelance tekstschrijver en trouwambtenaar. Voor de bezoekers van het Onderonsje is er volop gelegenheid om ook over deze werkzaamheden vragen te stellen en mee te praten. De toegang is zoals altijd gratis voor iedereen die houdt van een goed gesprek onder get genot van een kop koffie of thee. De consumpties moeten uiteraard wel betaald worden.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: