Omroep Meierij digitaal in heel Meierijstad

MEIERIJSTAD – De radio- en tv-programma’s van Omroep Meierij zijn met ingang van 1 maart 2018 in de hele gemeente Meierijstad digitaal te ontvangen. Op dat moment geeft ook Ziggo, als laatste provider, alle programma’s digitaal door aan de abonnees in de voormalige gemeenten Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel.

Omroep Meierij is sinds enkele weken de officiële publieke lokale omroep van Meierijstad. De nieuwe omroep is gebouwd op de fundamenten van de voormalige Lokale Omroep Schijndel (LOS) en TV Meierij in Sint-Oedenrode. In Veghel is Omroep Meierij een nieuwe eend in de bijt.

Van meet af aan was het streven om in de hele gemeente alle programma’s digitaal in alle huiskamers te krijgen. Dat lukte, behalve voor de abonnees van Ziggo, één van de grootse providers in Nederland.

LEES OOK: Welkom bij Omroep Meierij

De drie voormalige gemeenten vallen alle drie onder een ander Ziggogebied. Zo kon het gebeuren dat er in Sint-Oedenrode wel digitale ontvangst was, in Schijndel alleen analoge ontvangst en in Veghel konden Ziggo-abonnees Omroep Meierij helemaal niet zien.  Andere providers gaven het signaal al wel digitaal door. Met ingang van 1 maart trekt Ziggo, ook voor haar abonnees de doorzending van de programma’s van Omroep Meierij gelijk.

You may also like...

%d bloggers liken dit: