Luc van den Tillaart nieuw raadslid Meierijstad

ERP – De 21-jarige Luc van den Tillaart uit Erp wordt donderdag 8 februari geïnstalleerd als lid van de gemeenteraad van Meijerijstad. Hij vervangt bij de Lijst Blanco de 21-jarige Lars van Asseldonk uit Zijtaart.

Na de  gemeenteraadsverkiezingen van 23 november 2016 heeft Lijst Blanco aangegeven met de tweede zetel in de raad te gaan rouleren.

Luc van den Tillaart studeert bedrijfseconomie en is het afgelopen jaar al commissielid geweest namens Lijst Blanco. “Ik heb er erg veel zin in om als raadslid voor Lijst Blanco aan de slag te gaan. Als commissielid heb ik al een beetje mogen proeven wat het raadswerk inhoudt, maar nu krijg ik er een aantal taken bij. Het is een flinke verantwoordelijkheid, maar ook een hele mooie uitdaging.”

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: