Lancering stichting Join us

VEGHEL – Join us dringt eenzaamheid onder jongeren terug. In Nederland voelt 10% van de jongeren zich alleen. Dat zijn dus 3 kinderen per klas! Join us brengt hier verandering in door jongeren te helpen met het maken van vrienden. De eerste successen zijn geboekt in Meijerijstad, Gemert en Laarbeek. Om nog meer jongeren te kunnen helpen lanceert Join us haar eigen stichting op vrijdag 2 februari om 19.00 uur in Jongerencentrum de Kluis in Veghel. Een belangrijkste stap in onze missie om eenzaamheid onder jongeren terug te dringen.

Wat is Join us?

Join us helpt jongeren tussen de 12-25 jaar die zich te vaak alleen voelen. En niet goed weten hoe daar verandering te brengen. Join us helpt deze jongeren preventief door ze te laten groeien in hun sociale zelfredzaamheid. In groepsverband wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, verbeteren van sociale vaardigheden, het invullen van vrije tijd en het opbouwen en onderhouden van een eigen passend netwerk. Join us is preventief en voorkomt ernstige gevolgen van eenzaamheid.

Lancering Stichting Join us

Op vrijdag 2 februari 2018 wordt Join us officieel een stichting. Om 14u wordt deze door Gerrits & van Gulick notarissen te Gemert vastgelegd. Het bestuur bestaat uit Peter Francken, Frank van Boxtel, Ans Brugmans en Myke van Asseldonk. Een bijzonder moment dat we graag samen met de jongeren, hun ouders, jeugdprofessionals en andere geïnteresseerden vieren op vrijdag 2 februari om 19.00 uur bij jongerencentrum de Kluis in Veghel (NCB-laan 52-54). We zien u graag!

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: