Kunstcursus: “Strijd en Revolutie”

VEGHEL – Ton Rietbergen en Gabriël van Asseldonk geven de komende tijd op diverse plaatsen in Meierijstad de kunstcursus ‘Strijd en Revolutie’. Beide kunstkenners zochten uit een enorm arsenaal van beelden, tekeningen, schilderingen, plaquettes en reliëfs karakteristieke werken die tesamen een goed beeld zullen opleveren van de vele eeuwen van strijd, ontwikkeling en revolutie. Voorkennis voor deze 6-delige cursus is niet nodig: aan de hand van de heldere beelden, ondersteund door film en fraaie muziek, behandelen zij het onderwerp. Zijlijnen naar de algemene geschiedenis, (en natuurlijk de kunstgeschiedenis) zorgen voor verankering. Een hele belevenis.

De cursussen worden in de volgende plaatsen gegeven: Sint-Oedenrode: maandag 22 januari, 20.00 uur, Odendael. Veghel: woensdag 24 januari, 20.00 uur, Het Klooster Zijtaart.  Veghel: donderdag 25 januari, 09.00 uur, Het Klooster Zijtaart. Vorstenbosch: donderdag 25 januari, 13.30 uur, Broekstraat 3. Daarna om de 14 dagen. Voor meer inlichtingen stuurt u een e-mail naar kunstverteld@gmail.com of bel met:  0413 367627.

You may also like...

%d bloggers liken dit: