Kees van Rooij wordt man van klei tijdens Nacht van de Noordkade

VEGHEL – Burgemeester Kees van Rooij is vrijdagavond gastster tijdens de derde  editie van de Nacht van de Noordkade op de CHV Noordkade in Veghel. Na het succes van de afgelopen jaren, organiseert Phoenix Cultuur ook deze keer ‘Sterren op het Doek’, naar het bekende tv-format.

Tijdens de Nacht van de Noordkade wordt de nieuwe burgemeester van Meierijstad, Kees van Rooij, door ervaren én jonge cursisten van Phoenix Cultuur vertaald in klei en op doek. Het publiek kan dit vanavond vanaf 19.00 uur live mee ervaren. Na de eerste opzet deze avond, werken de cursisten de komende weken verder aan hun kunstwerk. Vrijdag 23 februari presenteren zij hun werk en mag de burgemeester een favoriet uitkiezen.

De Nacht van de Noordkade is een proef en kunstfestival waar jong en oud zich kan vermaken. Door de gehele fabriek vinden allerlei dans- en muziekoptredens plaats, kan men deelnemen aan activiteiten en workshops en heerlijk genieten van al het lekkers uit de Proeffabriek.

De Nacht van de Noordkade vindt plaats van 19.00 –22.30 uur

You may also like...

%d bloggers liken dit: